Kaloni pushimet tuaja
dhe krijoni kujtime
Kaloni pushimet tuaja
dhe relaksohuni
Kaloni pushimet tuaja
dhe shijoni
Kaloni pushimet tuaja
dhe krijoni kujtime
Kaloni pushimet tuaja
dhe relaksohuni
Kaloni pushimet tuaja
dhe shijoni

Rezervoni Dhomën Tuaj

Mirësevini

Richmond Hotel

Richmond Hotel, është hoteli më i ri në qytetin e Korçës, me një shërbim dhe cilësi maksimale. Hoteli ynë ofron një gamë të gjerë shërbimesh dhe ambiente të ngrohta e higjenike. Në dhomën tuaj do të keni mundësinë të shikoni TV, të lundroni në internet nëpërmjet WiFi, të keni temperaturën e dëshiruar të dhomës, të përdorni telefonin personal të dhomës, të shijoni një gotë nga minibari jonë dhe mos harroni që çdo mëngjes ju pret një vakt i gatuar plot dashuri! Prisni se ka akoma! Nëse ju zgjidhni që natën ta kaloni në suite, ju urojmë momente të lumtura dhe ç'lodhëse në Jacuzzi. Qëndrim të këndshëm!

Rreth Nesh
Awesome Image

Klientë të lumtur

Shërbim Luksoz

Exploroni

Dhomat

Shërbime

Shërbimet Tona

Mëngjes

Parkim i lirë

Jacuzzi

Sistem ajërimi

Awesome Image

It's never too late to make memories!